Tűzoltói beavatkozások – 2021.08.18. (szerda)

2021. augusztus 18. 13:24

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

09:52 | Zalaegerszeg: Egy az elmúlt napok viharos időjárása miatt megrongálódott hirdetőtábla dőlt lakóház kerítésére Zalaegerszegen, a Kaszaházi úton. A helyi hivatásos tűzoltók a kerítés melletti járda gyalogos forgalmára is veszélyt jelentő, mintegy nyolc négyzetméteres hirdetőtáblát a kerítésről eltávolították.

10:53 | Türje: Kigyulladt egy hulladéktároló konténer Türjén, a Deák Ferenc utcában. A tüzet a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral rövid idő alatt megfékezték.

20:25 | Galambok: Árokba hajtott egy személygépkocsi Galambokon, az Ady utcában. A járműben ketten utaztak és nem sérültek meg. A zalakarosi hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt képező kocsit az úttestre visszahúzták. A jármű üzemképes maradt, így az tovább folytatta útját.

22:23 | Zalaegerszeg: Villanyoszlopnak csapódott egy autó Zalaegerszegen a Teskándi úton, a vorhotai elágazó közelében. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a kialakult forgalmi akadályt megszüntették. Az autóban hárman utaztak, akik közül két embert kórházba szállított a mentőszolgálat.


További beavatkozásaink: 2021.08.17. | 2021.08.19.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap