Tűzoltói beavatkozások - 2021.07.06. (kedd)

2021. július 06. 07:26

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

03:00 | Egervár: Út menti árok hídfőjének hajtott egy személygépkocsi kedden hajnalban Egerváron, a József Attila utcában. A jármű - melyben csak a sofőr utazott - egy közeli épületnek is nekicsapódott. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a balesetet szenvedett autót áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.  

07:55 | Zalaegerszeg: Összeütközött két személygépkocsi Zalaegerszegen, a Belső Elkerülő utca és a Malom utca kereszteződésénél. Az egyik járműben ketten, a másikban csak a sofőr utazott. A város hivatásos tűzoltói az autókat áramtalanították, majd a forgalom irányításában segítettek. A helyszínre mentők is érkeztek. 

10:38 | Zalaegerszeg: 15 centiméter magasan állt a víz egy épület pincéjében Zalaegerszegen, az Ady Endre utcában. A város hivatásos tűzoltói szivattyúval eltávolították a vizet. 

17:15 | Keszthely: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő egy keszthelyi, Schwarz Dávid utcai lakásban. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig az ott élők elhagyták az ingatlant. A tűzoltók méréseket hajtottak végre, melyek kis mennyiségben ugyan, de kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A helyszínre a gázszolgáltató szakembere is kiérkezett. 

17:23 | Nagykanizsa: Hulladék égett egy nagykanizsai, Gleisdorf utcai telephelyen. Mire a város hivatásos tűzoltói kiérkeztek, az ott tartózkodók egy munkagép segítségével megkezdték az oltást. A raj vízsugárral rövid idő alatt megfékezte a lángokat. 

23:17 | Keszthely: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Keszthelyen, egy Zsidi úti társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig a tulajdonos kiszellőztetett. A raj az eredeti állapotok visszaállítása után méréseket hajtott végre, és minimális mennyiségben, de kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. 


További beavatkozásaink: 2021.07.05. | 2021.07.07. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap