Tűzoltói beavatkozások – 2021.06.23. (szerda)

2021. június 23. 12:48

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

6:53 | Zalakomár: Villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó szerdán reggel Zalakomárban, a IV. Béla utcában. A balesetet szenvedett járművet – melyben hárman utaztak - a zalakarosi hivatásos tűzoltók áramtalanították. A raj a helyszínt átadta az áramszolgáltató szakembereinek. 

15:24 | Rédics: Teljes terjedelmében égett egy 100 négyzetméteres, műhelyként funkcionáló melléképület Rédicsen, a Sugár utcában.  A lenti és a letenyei hivatásos tűzoltók kiérkezéséig az épületben tárolt PB palack szétrobbant. A rajok három vízsugárral és kéziszerszámokkal megfékezték a lángokat, de az épület megmaradt részeit a további izzó, parázsló részek oltása érdekében elbontották. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok a közeli családi házra nem terjedtek át.  

21:45 | Zalaegerszeg: Száraz füvet égettek néhány négyzetméteren Zalaegerszegen, a Hegyi úton. A város hivatásos tűzoltói a még le nem kaszált aljnövényzetet veszélyeztető tüzet vízsugárral rövid idő alatt eloltották. 

22:03 | Zalaegerszeg: Felmászott a Bazitai úton lévő TV-torony külső lépcsőzetére, onnan pedig önszántából nem akart lejönni egy ember szerda este Zalaegerszegen. A város hivatásos tűzoltói kihúzós, valamint dugólétra segítségével lehozták, majd átadták a mentőszolgálatnak.  


További beavatkozásaink: 2021.06.22. | 2021.06.24. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap