Tűzoltói beavatkozások – 2021.06.22. (kedd)

2021. június 22. 12:49

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

11:45 | Nagykanizsa: Harmadik emeleti lakásának fürdőszobájában lett rosszul egy idős ember, ezért a segítségére érkezőknek nem tudott ajtót nyitni Nagykanizsán, egy Liszt Ferenc utcai társasházban. A város hivatásos tűzoltóinak technikai segítségével a mentősök bejutottak az ingatlanba, ahol megkezdték a bajbajutott ellátását. A raj a beteget az emeletről levitte és a mentőautóba segítette. 

15:01 | Zalaegerszeg: Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy zalaegerszegi, Toldi Miklós utcai társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig a tulajdonos kiszellőztetett. A raj visszaállította az eredeti állapotot, majd méréseket hajtott végre, amik kis mennyiségben ugyan, de kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A helyszínre a gázszolgáltató szakemberei is kiérkeztek. 

20:56 | Keszthely: Elektromos személygépkocsi töltése közben füstölni kezdett a töltőállomás Keszthelyen, a Skála közben. A város hivatásos tűzoltói a gépkocsit leválasztották az állomásról, majd az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig a helyszínt biztosították. 

23:32 | Somogysámson: 15 méter magas akácfa dőlt az úttestre Somogysámson külterületén. A szőkedencsi önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel számolták fel a forgalmi akadályt. 


További beavatkozásaink: 2021.06.21. | 2021.06.23. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap