Tűzoltói beavatkozások – 2021.05.20. (csütörtök)

2021. május 20. 09:54

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

6:49 | Szőkedencs: Az esőzések miatt veszélyesen megdőlt egy 130 négyzetméteres tömésház egyik oldala és sarka Szőkedencsen, a Kossuth utcában. A helyszínre a zalakarosi hivatásos és a települési önkéntes tűzoltókat riasztották, akik az áramtalanítás után megkezdték az ingatlanban található értékek kimentését. A rajok az épületből egy mozgáskorlátozott idős embert is kisegítettek. A helyszínre érkeztek az áramszolgáltató munkatársai is. Az életveszélyessé, lakhatatlanná vált házat a tűzoltók körbeszalagozták.

18:32 | Bocfölde: Fának ütközött egy cserepeket szállító nyerges vontató Bocfölde és Sárhida között, az Országút utcai szakaszon. A baleset következtében a jármű rakománya az árokba borult. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a kamiont áramtalanították, emellett a rendőrség kiérkezéséig a forgalom irányításában segítettek. A közlekedés a beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon félpályára korlátozódott.   


További beavatkozásaink: 2021.05.19. | 2021.05.21. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap