Tűzoltói beavatkozások – 2021.04.07. (szerda)

2021. április 07. 20:25

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

14:36 | Galambok: Kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres, szalmabálák tárolására használt melléképület Galambokon, az Ady Endre úton. A helyszínre a nagykanizsai és a zalakarosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az áramtalanítás után négy vízsugárral, több oldalról támadva megfékezték a lángokat. A tűzben érintett épület hátfala meggyengült és egy garázst veszélyeztetett, ezért azt a rajok kéziszerszámokkal elbontották. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz a közeli lakóházra és járművekre nem terjedt át. 

17:55 | Balatonmagyaród: Elektromos zárlat következtében begyulladt egy családi ház tetőszerkezetének szigetelése Balatonmagyaródon, a Petőfi utcában. A riasztott zalakarosi hivatásos, valamint a helyi önkéntes tűzoltók az egy négyzetméteren keletkezett tüzet rövid idő alatt eloltották. A megégett tetődarabokat a rajok motoros láncfűrésszel eltávolították, majd az érintett tetőszakaszt lefóliázták.   


További beavatkozásaink: 2021.04.06. | 2021.04.08. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap