Tűzoltói beavatkozások – 2021.02.25. (csütörtök)

2021. február 25. 10:35

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

7:34 | Óhíd: Közel kilenc méter mély kútba esett egy macska egy óhidi, Hársfa utcai családi ház udvarán. A riasztott zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók dugólétra segítségével az állatot felszínre hozták, majd átadták a gazdájának. 

13:08 | Letenye: Az elzáró szerelvény alatt törött el egy gázcső Letenyén, a Petőfi Sándor utcában, csütörtökön délután. A nagykanizsai és a helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral biztosították a helyszínt, s rendőri közreműködéssel a veszélyeztetett területet kiürítették, amely tizenhárom lakóházat és körülbelül húsz embert érintett. A munkálatokba bekapcsolódtak a helyi önkéntes tűzoltók is. A helyszínre érkező elektromos szolgáltató a robbanásveszély kiküszöbölése érdekében leválasztotta a környező elektromos vezetékeket, majd a gázszolgátló szakemberei megkezdték a hibás vezetékszakasz cseréjét.

20:59 | Kisgörbő: Egy gumiabroncs égett az úttesten Kisgörbőn, az Arany János utcában. A zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók vízsugárral eloltották a tüzet. 


További beavatkozásaink: 2021.02.24. | 2021.02.26. 

Fotó: Kósi Zsolt tű.hadnagy - Zala MKI

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap