Tűzoltói beavatkozások – 2021.02.15. (hétfő)

2021. február 15. 09:27

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:51 | Rédics: Teljes terjedelmében kiégett egy könnyűszerkezetes garázs Rédicsen, a Sziklai utcában. A lenti hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a lánggal égés megszűnt. A raj az épületből - aminek hűtését vízsugárral elvégezték - két PB palackot hozott ki , amiket szintén visszahűtöttek.

8:39 | Nagykanizsa: Otthonában elesett, ezért a segítségére sietőknek ajtót sem tudott nyitni egy idős ember egy Munkás utcai társasházban Nagykanizsán. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létra segítségével bejutottak a lakásba, majd a bajbajutottat átadták a mentőszolgálat munkatársainak. 

15:24 | Letenye: Otthonában elesett, és önerőből nem tudott felkelni egy ember Letenyén, a Barátság utcában. A város hivatásos tűzoltói civilek segítségével a bajbajutott átadták a mentőszolgálat munkatársainak. 

18:27 | Zalaegerszeg: Saját lakásában szenvedett balesetet egy ember Zalaegerszegen, az egyik Landorhegyi úti társasházban. A város hivatásos tűzoltói dugólétra alkalmazásával bejutottak az ingatlanba, majd a bajbajutottat otthonából lehozták és átadták a mentősöknek.   


További beavatkozásaink: 2021.02.14. | 2021.02.16. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap