Tűzoltói beavatkozások – 2021.01.27. (szerda)

2021. január 27. 13:13

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

7:12 | Nemesvid: Kátrány és korom izzott egy családi ház kéményében Nemesviden, a József Attila utcában. A zalakarosi hivatásos tűzoltók az égéstermék-elvezetőben lévő izzó részeket tisztítókefe segítségével eltávolították. 

8:38 | Nagykanizsa: Otthonában elesett, ezért a segítségére sietőknek ajtót sem tudott nyitni egy idős ember Nagykanizsán, az Ady Endre utcában. A város hivatásos tűzoltói a bejutás után a bajbajutottat átadták a mentőszolgálat munkatársainak. 

12:34 | Zalaszentgrót: Térkövezési munkálatok közben betonlap esett egy gázcsőre, amin ennek következtében gáz áramlott ki Zalaszentgróton, egy Zrínyi utcai család háznál. A város önkormányzati tűzoltói a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig a helyszínt biztosították. 

15:33 | Zalaszentiván: Szalmabála kapott lángra szerda délután Zalaszentiván külterületén. A zalaegerszegi tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. A helyszínen további nyolc szalmabála volt, amikre a lángok a tűzoltóraj gyors beavatkozásának köszönhetően nem terjedtek át.

16:29 | Csesztreg: Meghibásodott villanysütő miatt keletkezett kisebb tűz egy csesztregi, Dózsa György utcai családi ház konyhájában. A lenti hivatásos tűzoltók a közművek leválasztása után a sütőt és a főzőlapot eltávolították a konyhából, a tüzet pedig eloltották. 

18:57 | Keszthely: Árokba hajtott, majd az oldalára borulva állt meg egy személygépkocsi a 71-es főúton, Keszthely közelében. A városi hivatásos tűzoltók a balesetben érintett autót áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. 


További beavatkozásaink: 2021.01.26. | 2021.01.28. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap