Tűzoltói beavatkozások – 2021.01.20. (szerda)

2021. január 20. 07:43

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

05:41 | Nagykanizsa: Egy orvosi ellátásra szoruló ember otthonába történő bejutáshoz nyújtottak technikai segítséget a város hivatásos tűzoltói Nagykanizsán, egy Bartók Béla utcai társasházban. A bejutás után a beteget átadták a mentőszolgálat munkatársainak. 

5:47 | Zalaegerszeg: Egy magatehetetlen idős beteg második emeleti lakásába történő bejutáshoz nyújtottak technikai segítséget a helyi hivatásos tűzoltók Zalaegerszegen, egy Tüttőssy Ferenc utcai társasházban. Az ingatlanba létra segítségével jutottak be, majd a beteget átadták a mentősöknek.      

14:46 | Pogányszentpéter: Kátrány és korom égett a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság működési területén fekvő Pogányszentpéter egyik, Bajcsy-Zsilinszky utcai családi házának kéményében. A riasztott nagykanizsai hivatásos tűzoltók a vegyes tüzelésű kazánhoz tartozó kéményt az időközben a helyszínre érkező kéményseprőkkel közösen kitisztították, majd a még égő, lerakódott anyagot az udvarra vitték és eloltották. A kéményseprők az égéstermék-elvezető további használatát megtiltották. 

15:20 | Magyarszentmiklós: Árokba hajtott egy személygépkocsi a 74-es főúton, Magyarszentmiklós közelében. A helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az autót áramtalanították. 

18:53 | Kercaszomor: Egy beteg személy otthonába történő bejutáshoz nyújtottak technikai segítséget a lenti hivatásos tűzoltók a működési területükhöz tartozó Kercaszomoron, egy Fő úti családi háznál. A bejutás után az ingatlanban tartózkodó beteget átadták a mentősöknek. 


További beavatkozásaink: 2021.01.19. | 2021.01.21. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap