Tűzoltói beavatkozások – 2021.01.11. (hétfő)

2021. január 11. 07:52

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

02:12 | Nagykanizsa: Úttestre dőlt egy nyárfa Nagykanizsán, a Rózsa utcában. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével megszüntették a forgalmi akadályt, az útburkolatot pedig megtisztították. 

05:03 | Hahót: Teljes terjedelmében égett egy személyautó Hahót térségében hétfő hajnalban. A helyszínre a pacsai hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és porral oltóval megfékezték a lángokat, majd visszahűtötték a járművet. 

14:30 | Nemesnép: Lerakódott kátrány izzott és égett egy családi ház kéményében Nemesnépen, a Kossuth Lajos utcában. A riasztott lenti hivatásos tűzoltók az ingatlanban használt vízteres kandallóból a tüzelőanyagot kiszedték, az égéstermék-elvezetőből pedig eltávolították az égő, izzó részeket.   

15:29 | Zalaszabar: Az egyik szoba bútorzatának tetején rongyok, míg a konyhában található, gázpalackról üzemeltetett tűzhely sütőjében szintén rongyok, valamint fadarabok égtek hétfőn délután Zalaszabaron, egy Kinizsi utcai családi házban. Kiérkezésig a lánggal égést a szomszédok megszüntették. A zalakarosi hivatásos tűzoltók a még izzó, parázsló részeket eloltották, a gázpalackot pedig leszerelték, és kivitték az épületből. 


További beavatkozásaink: 2021.01.10. | 2021.01.12. 

Fotó: Zalakaros Katasztrófavédelmi Őrs

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap