Tűzoltói beavatkozások – 2021.01.10. (vasárnap)

2021. január 10. 14:09

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

2:40 | Páka: Kazán közelében keletkezett tűz egy családi ház pincéjében Pákán, az Ifjúság úton. A lángok az ott tárolt tűzifára és tárgyakra is átterjedtek. A helyszínre a lenti és letenyei hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a közművek leválasztása után három vízsugárral eloltották a tüzet. A rajok a pincét átszellőztették, a benne tárolt eszközöket pedig kihozták. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a lángok a lakórészre nem terjedtek át. 

10:04 | Zalaegerszeg: Két személygépkocsi ütközött a Göcseji út és a Platán sor kereszteződésében Zalaegerszegen. A város hivatásos tűzoltói az autókat áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

10:44 | Zalaegerszeg: Egy orvosi ellátásra szoruló beteg otthonába történő bejutáshoz nyújtottak műszaki segítséget a város hivatásos tűzoltói Zalaegerszegen, egy Széchenyi téri társasházban. A bejutást követően a beteget átadták a mentősöknek. 

14:28 | Nagykanizsa: Összehordott papírszemét és rongyok égtek egy négyzetméteren egy elhagyott ingatlanban Nagykanizsán, a Magyar utcában. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral eloltották a tüzet. 

17:45 | Balatonszentgyörgy: Két személyautó karambolozott egy benzinkút kereszteződésében Balatonszentgyörgyön, a Berzsenyi Dániel utcában. A riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. A beavatkozás ideje alatt a forgalom fél sávra korlátozódott. 


További beavatkozásaink: 2021.01.09. | 2021.01.11. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap