Tűzoltói beavatkozások – 2020.12.28. (hétfő)

2020. december 28. 08:14

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

3:23 | Pacsa: Teljes terjedelmében égett egy családi ház hétfőn hajnalban Pacsán, a Kiss utcában. A helyszínre a pacsai és a keszthelyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik az áramtalanítás után négy vízsugárral megfékezték a lángokat. Az áramszolgáltató szakemberei az ingatlant az elektromos hálózatról leválasztották. 

7:35 | Bak: Családi ház villanyóraszekrényben keletkezett tűz, ami átterjedt annak faszerkezetű dobozára hétfőn reggel Bakon, a Kossuth utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a tulajdonos a lánggal égést megszüntette, a helyszínre vonuló raj tűzoltó készülékkel a még izzó részeket eloltotta. Az épület belső villanyhálózatát átvizsgálták, tűzre utaló nyomot nem találtak.  

14:06 | Csörnyeföld: Kiscica esett egy családi ház kertjében található hat méter mély kútba Csörnyeföldén, a Hársfa utcában. A bajba jutott állatot a letenyei hivatásos tűzoltók dugólétra és kötél segítségével kimentették. 

18:22 | Lenti: Kerítésnek csapódott egy személyautó Lentiben, a Kápolnai úton. A gépkocsit, amely egy gázcsonkot is megrongált, egy szabadnapos tűzoltó áramtalanította. A város hivatásos tűzoltói elszorították a gázcsonkot, a gázszivárgást megszüntették. 


További beavatkozásaink: 2020.12.26. | 2020.12.29. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap