Tűzoltói beavatkozások – 2020.12.03. (csütörtök)

2020. december 03. 09:08

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

7:57 | Zalaegerszeg: Összeütközött két személygépkocsi csütörtök reggel a 74-es főúton Zalaegerszegen, az egervári elágazónál. A város hivatásos tűzoltói a balesetben érintett járműveket áramtalanították, a forgalmat a rendőrség kiérkezéséig irányították. A beavatkozás ideje alatt a közlekedés egy sávra korlátozódott.

12:41 | Ormándlak: Egy idős, magatehetetlen ember otthonába történő bejutáshoz nyújtottak műszaki segítséget a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók Ormándlakon, az Alsó utcában. A bejutás után a bajbajutottat az épületből kihozták és átadták a mentősöknek.  

20:14 | Zalaegerszeg: Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő egy családi házban Zalaegerszegen, a Ságodi úton. A város hivatásos tűzoltói a helyszínen méréseket végeztek, de a mérgező gáz jelenlétét nem tudták kimutatni. Ugyanakkor a műszerből kiolvasott korábbi adat az égéstermék elvezető, illetve a tüzelő-fűtő berendezés meghibásodására utalt, így azok használatát megtiltották.  

21:40 | Becsehely: Konzervbontógyűrű szorult egy bentlakásos otthon lakójának ujjára Becsehelyen, az Iskola utcában. Az érintett ujját a letenyei hivatásos tűzoltók fogók segítségével szabadították ki.


További beavatkozásaink: 2020.12.02. | 2020.12.04.  

Fotó: Letenye Katasztrófavédelmi Őrs

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap