Tűzoltói beavatkozások – 2020.12.02. (szerda)

2020. december 02. 10:38

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:55 | Miháld: Lerakódott korom gyulladt meg a kéményben, emiatt füst keletkezett egy családi ház tetőterében szerda délelőtt Miháldon, az Ady utcában. A helyszínre a zalakarosi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók érkeztek, akik kéziszerszámokkal a kályhát és a kéményt is kitisztították. 

15:06 | Ortaháza: Meghibásodott kazán okozott kisebb tüzet egy Ortaháza külterületén található ipari létesítményben, amit a lenti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltottak. Kiérkezésükig a létesítmény dolgozói kezdték meg az oltást. A kazánházat hőkamerával átvizsgálták, de további izzásra, tűzre utaló nyomot nem találtak. 

18:45 | Rédics: Egy idős beteg otthonába történő bejutáshoz nyújtottak műszaki segítséget a lenti hivatásos tűzoltók Rédicsen, a Lenti utcában. A raj dugólétra segítségével jutott be az épületbe, majd a bajbajutottat átadták a mentősöknek.  

22:32 | Nemesapáti: A havas úttesten megcsúszott, majd az oldalára borult egy személygépkocsi szerda este a 76-os főúton, Nemesapáti közelében. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a balesetben érintett járművet áramtalanították, a forgalmi akadályt pedig megszüntették. A helyszínt átadták a rendőrségnek. 


További beavatkozásaink: 2020.12.01. | 2020.12.03. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap