Tűzoltói beavatkozások – 2020.11.13. (péntek)

2020. november 13. 10:20

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

8:48 | Miháld: Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőtere Miháldon, az Ady utcában. Az esethez a helyi önkéntes, valamint a nagykanizsai és a zalakarosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a közművek leválasztása után négy vízsugárral megfékezték a lángokat. A tető megbontása után az egységek egy vízsugárral a még izzó részeket eloltották. A helyi önkéntes tűzoltók egy gázpalackot kihoztak az épületből. 

9:42 | Zalaegerszeg: Két hűtőszekrény kapott lángra egy fedett tárolóban Zalaegerszegen, a Király utcában. A lánggal égést az ott élők megszüntették, a város hivatásos tűzoltói a kiérkezés után egy vízsugárral a még izzó részeket eloltották.     

10:10 | Szentliszló: Erős gázszag miatt riasztották a letenyei hivatásos tűzoltókat péntek délelőtt Szentliszlóra, egy Ady Endre utcai családi házhoz. A tűzoltók az áramtalanítás és a gáz elzárása után egy embert kihoztak az épületből, akit átadtak a mentőszolgálat munkatársainak. Az ingatlant átszellőztették. 


További beavatkozásaink: 2020.11.11. | 2020.11.14. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap