Tűzoltói beavatkozások – 2020.11.11. (szerda)

2020. november 11. 11:08

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

7:43 | Zalacséb: Megcsúszott és az árokba csapódva a feje tetején állt meg egy személygépkocsi szerda reggel a 7411-es úton Zalacséb és Zalaszentgyörgy között. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a rendőrség kiérkezéséig a helyszínt biztosították. Ezután a gépjármű kiemelésében segítették az autómentőt, az útburkolatot pedig megtisztították. A műszaki mentés ideje alatt a forgalom az érintett útszakaszon szünetelt. 

14:37 | Nagykanizsa: Egy magatehetetlen beteg mozgatásához nyújtottak technikai segítséget a város hivatásos tűzoltói Nagykanizsán, egy Csokonai utcai társasházban. A bajbajutottat a negyedik emeleti lakásából a mentőszolgálat munkatársaival közösen hozták le. 

16:11 | Tótszentmárton: Összehordott hulladék és mezőgazdasági gépjármű gumiabroncsai égtek szerda délután a Tótszentmárton és Petrivente közötti önkormányzati úton. A letenyei hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet. 

20:36 | Zalakaros: Kigyulladt egy személyautó Zalakaroson, a Zalagyöngye utcában. A motortérben keletkezett tüzet a helyi hivatásos tűzoltók vízsugárral megfékezték. Az esetleges újabb gyulladás elkerülése érdekében az autót visszahűtötték, a gépjármű tankjában megmaradt üzemanyagot pedig eltávolították.


További beavatkozások: 2020.11.10. | 2020.11.13. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap