Tűzoltói beavatkozások – 2020.10.14. (szerda)

2020. október 14.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

3:56 | Nagykanizsa: A helyi hivatásos tűzoltók szerda hajnalban egy nagykanizsai, Kazanlak körúti társasház első emeleti lakásából idős beteget segítettek lehozni a mentőszolgálat szakembereinek.  

5:38 | Bocfölde: Lesodródott az úttestről, majd a padkától néhány méterre a tetején állt meg egy személygépkocsi a 7401-es úton, Bocfölde közelében. A riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltók az autót kerekeire állítottak és áramtalanították. A helyszínt a rendőrség szakemberinek átadták.    

13:16 | Zalaegerszeg: Az útviszonyok miatt megsüllyedt egy betegszállító gépkocsi szerda délután Zalaegerszegen, a Cinke utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kézi erővel, illetve drótkötél segítségével kivontatták az elakadt járművet, ami ezután folytatta útját.    

14:38 | Keszthely: Veszélyesen megdőlt egy tíz méter magas fenyőfa egy családi ház udvarán Keszthelyen, a Csabagyöngye utcában. A helyi hivatásos tűzoltók dugólétra és motorfűrész segítségével a fát eltávolították.     


További beavatkozásaink: 2020.10.13. | 2020.10.16. 

Fotó: Keszthely HTP