Tűzoltói beavatkozások – 2020.09.24. (csütörtök)

2020. szeptember 24. 11:32

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

9:20 | Hévíz: Szalmabálák kaptak lángra Hévíz külterületén csütörtök délelőtt. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik kéziszerszámok, valamint egy vízsugár segítségével eloltották a tüzet.  

9:51 | Zalaegerszeg: Kigyulladt egy kisteherautó motor- és utastere csütörtökön délelőtt Zalaegerszegen, a Posta utcában. A tűzesethez riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz az érintett jármű rakterére nem terjedt át.   

19:54 | Keszthely: Kommunális hulladék és avar kapott lángra öt négyzetméteren csütörtökön este Keszthelyen, a Lőtéri utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok, illetve egy vízsugár segítségével eloltották a tüzet. 

20:57 | Zalaegerszeg: Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő készülék csütörtök este egy társasházi lakásban Zalaegerszegen, az Alkotmány utcában. Az esethez a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az érintett lakásban méréseket hajtottak végre és magas CO mértéket állapítottak meg. Az érintett ingatlant átszellőztették, a gázt elzárták, majd a helyszínt átadták a gázszolgáltató szakembereinek. 


További beavatkozásaink: 2020.09.23. | 2020.09.25. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap