Tűzoltó beavatkozások - 2020.07.26. (vasárnap)

2020. július 26. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:58 | Bánokszentgyörgy: Egy ingatlanon lévő gázcsőből szivárgott a gáz Bánokszentgyörgyön a Kossuth utcában. A helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a csövet kiásták, majd a gázszolgáltató szakemberei a szivárgást megszüntették.

16:26 | Keszthely: Egy személygépkocsi ütközött vonattal Keszthelyen a Csík Ferenc utcában. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a személygépkocsit áramtalanították, majd a műszaki mentését elvégezték. A helyszínre mentő is érkezett.

A vasárnapi nap folyamán a vihar következtében 14 alkalommal kellett a megye tűzoltóinak beavatkozni. Söjtörön és Lentiben a kidőlt fákat távolítottak el a zalaegerszegi és a lenti hivatásos tűzoltók, míg Garaboncon, Varászlón, Nagykanizsán, Inkén, Galambokon, Zákányban  szivattyú segítségével vizet távolítottak el a megye tűzoltói.

Szombat éjszaka Nagykanizsán, a kiskanizsai Principális-hídnál és a gázfogadónál- végrehajtott homokzsákos védekezésben részt vevő hivatásos egységek mellett részt vett a Kemendollári ÖTE, a Zalaszentiván ÖTE,  valamint a zalaegerszegi polgárőrség.


További beavatkozásaink: 2020.07.25. | 2020.07.27.

 

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap