Tűzoltó beavatkozások - 2020.02.15. (szombat)

2020. február 15. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:24 | Zalaapáti: A kéményben lerakodott kátrány kapott lángra Zalaapátiban a Petőfi utcában. A helyszínre a pacsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzelő berendezésből az égésterméket eltávolították és a kéményt átvizsgálták. A helyszínre a kéményseprők is kiérkeztek.

19:59 | Balatongyörök:  A kéményben lerakodott kátrány kapott lángra Balatongyörökön a Füredi utcában. A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzelő berendezésből az égésterméket eltávolították és a kéményt átvizsgálták. A kémény mellett lévő tetőszerkezet elemei a hőhatás következtében átizzót, amit egy vízsugárral visszahűtöttek. A kéményseprők kiértesítése megtörtént.

16:22 | Keszthely: Egy beteg személy lakásából való kihozatalában nyújtottak segítséget a keszthelyi hivatásos mentők Keszthelyen az Ibolya utcában. A tűzoltók a beteg személyt az épületből kihozták és átadták a mentőknek.

21:29 | Zalaszentiván: Összehordott hulladék égett Zalaszentiván közelében. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat és a zalaszentiváni önkéntes tűzoltókat riasztották akik a lángokat eloltották.

További beavatkozásaink: 2020.02.14. | 2020.02.17.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap