Tűzoltó beavatkozások - 2020.02.14. (péntek)

2020. február 14.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

16:55 | Garabonc: Egy családi ház kéményében a lerakodott kátrány kapott lángra Garaboncon a Rákóczi Ferenc utcában. A helyszínre a zalakarosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzelő berendezésből az égésterméket eltávolították és a kéményt átvizsgálták. 

21:34 | Nagykanizsa: Jelzett a szén- monoxid- érzékelő Nagykanizsán a Táncsics téren. A helyszínre a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik méréséket végeztek és kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét a lakásban. Az épület átszellőztetését elvégezték. A gázszolgáltató szakemberei a helyszínre érkeztek.

23:30 | Zalaegerszeg: Fürdőszobában elhelyezett gázkazán oldala kezdett el izzani Zalaegerszegen a Göcseji Pataki Ferenc utcában. A lakók a tűzoltók kiérkezéséig a gáz, illetve áramellátást a készülékről leválasztották. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az épületet átvizsgálták. Az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek.

További beavatkozásaink: 2020.02.13. | 2020.02.15.