Tűzoltó beavatkozások - 2020.02.06. (csütörtök)

2020. február 06. 00:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

12:16 | Zalaszántó: Egy családi ház tetőszerkezetét rongálta meg a viharos szél Zalaszántón a Fő utcán. A helyszíne a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a veszélyesen meglazult  tetőcserepeket eltávolították.

12:23 | Várvölgy: Életjelet magáról nem adó személy lakásába való bejutáshoz nyújtottak segítséget a keszthelyi hivatásos tűzoltók Várvölgyön a Kossuth Lajos utcában. A lakásba bejárati ajtó felnyitásával behatoltak, ahol megtalálták a személyt. A mentők kiérkezéséig a tűzoltók az elsődleges segítségnyújtási feladatokat megkezdték ezzel stabilizálták a beteg állapotát, majd átadták a beteg személyt a helyszínre érkező mentőknek.

11:58 | Nemesapáti: Egy személygépkocsi tetejére borult a 76- os fő úton Nemesapáti téréségében. A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a gépjárművet áramtalanították, majd a műszaki mentését megkezdték.

14:17 | Türje: Nyolcvan négyzetméter gaz, avar kapott lángra Türjén a Kossuth utcában. A helyszínre a Zalaszentgróti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángokat egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével eloltották.

További beavatkozásaink: 2020.02.05. | 2020.02.07.

Fotó: Márfi Gábor tű. ftörm Zalaegerszeg HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap