Tűzoltói beavatkozások – 2024.10.25. (péntek)

2024. október 25. 09:53

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:53 | Keszthely: Összeütközött egy személyautó és egy teherautó a 71-es főúton, Keszthely külterületén. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a sofőrök utaztak. Az egység megszüntette a forgalmi akadályt. 

17:16 | Szőkedencs: Teljes terjedelmében égett egy családi házhoz épített melléképület Szőkedencsen, a Kossuth utcában. A lángok pár négyzetméteren a családi ház tetőszerkezetére is átterjedtek. Az elsőként kiérkező helyi önkéntes tűzoltók elzárták a közműveket és két vízsugárral kezdték meg az oltást. A helyszínre riasztott zalakarosi, nagykanizsai és marcali hivatásos tűzoltók az önkéntesekkel közösen négy vízsugárral oltották el a tüzet. Az egységek megbontották a ház tetőszerkezetét, az izzó részeket eloltották. A lakás füsttel telítődött, amit a tűzoltók kiszellőztettek. Személyi sérülés nem történt. 

18:43 | Keszthely: Szemét égett egy kukoricaföld közepén Keszthely külterületén. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral rövid idő alatt megfékezték a tüzet.  


További beavatkozásaink: 2024.10.24. | 2024.10.26. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap