Tűzoltói beavatkozások – 2024.09.17. (kedd)

2024. szeptember 17. 15:19

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

04:59 | Becsvölgye: Egy fa dőlt a 7405-ös útra Becsvölgye térségében. A fa úttestre zuhanó lombkoronájába egy éppen arra haladó autó belehajtott. A járműben csak a sofőr utazott, aki szerencsére nem sérült meg. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik a fát motoros fűrésszel feldarabolták, és a kialakult forgalmi akadályt megszüntették.

06:49 | Vindornyaszőlős: Egy kidőlt akácfa okozott forgalmi akadályt a 7331-es úton, Vindornyaszőlős térségében. A keszthelyi hivatásos tűzoltók a fát motoros fűrésszel feldarabolták, majd az utat újra járhatóvá tették.

12:19 | Cserszegtomaj: Segítségre szoruló, ajtót nyitni képtelen ember lakásába történő bejutáshoz riasztották a keszthelyi hivatásos tűzoltókat Cserszegtomajra, egy Csabagyöngye utcai házhoz. A tűzoltók egy ablakon át jutottak be a lakásba, ahol a földön fekvő sérült embert találták, akit ezt követően átadtak a mentőszolgálat munkatársainak.

17:55 | Becsehely: Kigyulladt egy kamion kereke az M7-es autópályán a 223-as kilométernél, Becsehely térségében. A sofőr a leállósávba húzódott és kézi tűzoltó készülékekkel megkezdte az oltást. A lángok már kis mértékben a ponyvára is átterjedtek. A letenyei hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik egy vízsugárral végül teljesen megfékezték a tüzet.

21:18 | Sárhida: Árokba hajtott, majd fának ütközött egy autó a 74-es főúton, Sárhida térségében. A járműben csak a vezetője utazott, aki sértetlenül megúszta a balesetet. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították a sérült gépkocsit.

22:45 | Nagykanizsa: Egészségügyi ellátásra szoruló, de ajtót nyitni képtelen ember lakásába történő gyors bejutáshoz nyújtottak technikai segítséget a hivatásos tűzoltók Nagykanizsán, az Arany János utcában. 


További beavatkozásaink: 2024.09.16. | 2024.09.18.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap