Tűzoltói beavatkozások – 2024.07.29. (hétfő)

2024. július 29. 13:39

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

09:51 | Zalaszentbalázs: Kamion és személygépkocsi karambolozott a 74-es főúton, Zalaszentbalázs külterületén. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, amelyben négyen utaztak. Az egységek az úttest megtisztításában is segítettek, illetve levontatták az úttestről a kamiont, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt. A műszaki mentés idejére a helyszínen teljes útzár volt érvényben. 

12:33 | Becsehely: Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház előtt parkoló személyautó Becsehelyen, a Zrínyi Miklós utcában. A letenyei hivatásos és önkéntes tűzoltók két vízsugárral elfojtották a tüzet, áramtalanították a kocsit, majd vízsugárral visszahűtötték. 

12:35 | Szőkedencs: Összeütközött két személygépkocsi a Szőkedencs és Csákány közötti kereszteződésben. A baleset következtében az egyik autó az árokba sodródott. A zalakarosi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hatan utaztak. Az egység a forgalom irányításában is segített. 

18:26 | Lenti: Árokba hajtott egy személygépkocsi a 7422-es úton, Lenti térségében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, amelyben csak a sofőr utazott. 

21:18 | Szentpéterúr: Kerti hulladékot égettek pár négyzetméteren Szentpéterúron, az Ady Endre utcában. A pacsai hivatásos tűzoltók vízsugárral rövid idő alatt eloltották a tüzet. 

22:19 | Pókaszepetk: Összehordott szemét égett tíz négyzetméteren Pókaszepetken, a Petőfi Sándor utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vízsugárral fojtották el a lángokat. 


További beavatkozásaink: 2024.07.28. | 2024.07.30. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap