Tűzoltói beavatkozások – 2024.07.25. (csütörtök)

2024. július 25. 14:59

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

13:39 | Pötréte: Száraz növényzet égett egy hektáron, Pötréte külterületén. A pacsai és a zalaegerszegi hivatásos, valamint a gelsei önkéntes tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

15:51 | Nagykanizsa: Két autó ütközött Nagykanizsán, az Alkotmány utcában. A helyi hivatásos tűzoltók mindkét járművet áramtalanították. Azokban csak a vezetőik utaztak, akik sérülés nélkül megúszták a balesetet, amelyben egy villanyoszlop is megdőlt.

16:23 | Keszthely: Száraz növényzet és gabonatarló égett Keszthely külterületén, a Napsugár utca közelében. A keszthelyi hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval vonultak a helyszínre, ahol vízsugarakkal, kéziszerszámokkal és egy traktor bevonásával fékezték meg a lángokat. A mintegy tíz hektárt érintő tűzben senki sem sérült meg.

18:51 | Nagykanizsa: Menet közben kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi az M7-es autópályán, Nagykanizsa közelében. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az autót mindenki időben elhagyta. 


További beavatkozásaink: 2024.07.24. | 2024.07.26.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap