Tűzoltói beavatkozások – 2024.07.04. (csütörtök)

2024. július 04. 14:54

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

13:05 | Nagykanizsa: Kigyulladt egy parkoló személyautó hátsó lámpája Nagykanizsán, a Zrínyi Miklós utcában. A közelben tartózkodók porral oltóval megkezdték a tűz oltását, ami már a lökhárítóra is átterjedt. A tüzet végül a helyi hivatásos tűzoltók oltották el. 

10:13 | Becsehely: Személyautó és kistehergépkocsi ütközött össze a 7-es főúton, Becsehely térségében. A letenyei hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. 

15:37 | Rigyác: Műanyag gáz-bekötővezetéket vágott el ásóval figyelmetlenségből egy férfi, aki talajmunkát végzett Rigyácon, lakóháza udvarán. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók a vezetéket elszorították, majd biztosították a helyszínt a szolgáltató szakembereinek kiérkezéséig.

16:29 | Nova: Gázcsonkra hajtott rá egy kaszálást végző traktor Nován, a Kossuth Lajos utcában. A lenti hivatásos tűzoltók a gáz kiáramlását hidraulikus szorítóval szüntették meg, majd a szolgáltató szakembereinek kiérkezését követően biztosították a helyreállítási munkálatokat.

22:53 | Pacsa: Omladozó, lommal telített és elhagyatott egykori lakóépület szobája és tetőszerkezete égett Pacsán, a Fő utcában. A helyi hivatásos tűzoltók a tüzet három vízsugárral eloltották. Oltás közben az épületet átvizsgálták, abban senki sem tartózkodott.


További beavatkozásaink: 2024.07.03. | 2024.07.05.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap