Tűzoltói beavatkozások – 2024.06.27. (csütörtök)

2024. június 27. 13:35

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

04:34 | Keszthely: Otthonában rosszul lett, a segítségére sietőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Keszthelyen, egy Szent Miklós utcai társasházban. A város hivatásos tűzoltói dugólétra alkalmazásával az ablakon keresztül jutottak be a lakásba, ahol megtalálták a bajbajutottat, majd átadták a mentőknek. 

13:14 | Belezna: Kigyulladt egy fűrészüzem közvetlen közelében tárolt, mintegy nyolc köbméternyi feldolgozott faanyagot tartalmazó rakat Beleznán, a Petőfi Sándor utcában. A lángok kerti hulladék égetéséből terjedtek át a faárura. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz a családi ház hátsó udvarában található faipari műhelyre nem terjedt át.   

19:16 | Balatongyörök: Betegmozgatásban segítették a mentők munkáját a keszthelyi hivatásos tűzoltók Balatongyörökön, az Eötvös József utcában. A raj a beteget otthonából kihozta, majd mentőautóba segítette. 


További beavatkozásaink: 2024.06.26. | 2024.06.28. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap