Tűzoltói beavatkozások – 2024.06.24. (hétfő)

2024. június 24. 12:37

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

04:34 | Lovászi: Őzike szorult egy családi ház kerítésébe Lovásziban, a Kutfej utcában. A lenti hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével kiszabadították az állatot, majd a közeli erdős részen visszaengedték a természetbe. 

04:36 | Zalakomár: Tűzhelyen felejtett étel füstje okozott riadalmat egy egészségügyi intézményben Zalakomárban, a Péczely közben. A zalakarosi és a nagykanizsai hivatásos, valamint a szőkedencsi önkéntes tűzoltók a közművek elzárását követően, légzésvédelem mellett behatoltak az ingatlan konyhájába, ahol megtalálták az elszenesedett ételmaradványt, amit eltávolítottak. A beavatkozás idejére 106 embernek kellett ideiglenesen elhagynia az épületet.  

09:32 | Letenye: Szemetet égettek pár négyzetméteren Letenyén, a Józsefhegyi utcában. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral és kéziszerszámokkal oltotta el a tüzet. 

20:40 | Zalaegerszeg: Klór szivárgott egy családi ház udvarában található medence technológiai aknájából Zalaegerszegen, a Domb utcában. A város hivatásos tűzoltói légzésvédelem mellett a behatoltak az aknába, majd megszüntették a szivárgást. Az egység felhívta a tulajdonos figyelmét, hogy mielőtt az aknát bármilyen célra használja, előtte szellőztesse ki. 


További beavatkozásaink: 2024.06.23. | 2024.06.25. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap