Tűzoltói beavatkozások – 2024.06.19. (szerda)

2024. június 19. 23:59

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

15:45 | Alsópáhok: Frontálisan ütközött két személygépkocsi a 760-as úton, Alsópáhok külterületén. A keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a sofőrök utaztak. 

15:59 | Zalaegerszeg: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Zalaegerszegen, egy Baross Gábor utcai társasház egyik lakásában. A jelzéskor az ingatlanban egy vízmelegítő működött. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek, amelyek igazolták a mérgező gáz jelenlétét. A helyszínre a gázszolgáltató szakembere is kiérkezett. 

16:32 | Zalaszentgrót: Összehordott szemét, bútorok és vágástéri hulladék égett pár négyzetméteren egy erdősáv közvetlen közelében Zalaszentgrót külterületén. A város önkormányzati tűzoltói vízsugárral oltották el a tüzet. 

16:56 | Zalakomár: Összeütközött két személyautó a 7-es főúton, Zalakomár térségében. A zalakarosi hivatásos és a szőkedencsi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

17:05 | Bocfölde: Árokba hajtott egy személygépkocsi a 74-es főúton, Bocfölde térségében. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben négyen utaztak. Az egység kerekeire állította a kocsit, majd a helyszínre érkező autómentő kivontatta az árokból. 

17:06 | Nagykanizsa: Kétszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet Nagykanizsán, a Présház úton. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal rövid idő alatt megfékezték a lángokat. 

22:12 | Zalaegerszeg: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Zalaegerszegen, egy Platán sori társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek, amelyek magas értékben mutatták ki a mérgező gáz jelenlétét. A helyszínre a gázszolgáltató szakemberei is kiérkeztek. 

23:14 | Vonyarcvashegy: Árokba hajtott, majd onnan az úttestre visszacsapódva felborult egy személyautó Vonyarcvashegyen, a Fő utcában. A balesetet szenvedett gépkocsiba egy utána közlekedő motoros is belehajtott. A keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. 


További beavatkozásaink: 2024.06.18. | 2024.06.20. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap