Tűzoltói beavatkozások – 2024.05.03. (péntek)

2024. május 03. 07:09

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

01:22 | Nagykapornak: Letört faág akadályozta a közlekedést a 76-os főúton, Nagykapornak külterületén. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt. 

09:21 | Zalaszentgrót: Izzani kezdett egy családi ház tetőszerkezetének gerendája Zalaszentgróton, a Hévízi utcában. A két négyzetmétert érintő tüzet a város önkormányzati tűzoltói puttonyfecskendőkkel eloltották.  

12:46 | Vonyarcvashegy: Megsüllyedt egy autó egy felújítás alatt álló útszakaszon Vonyarcvashegyen, a Vörösmarty utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók kivontatták a bajbajutott járművet. 

17:18 | Nagykanizsa: Összeütközött két személyautó a 61-es főúton, Nagykanizsa külterületén. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak, de senki sem sérült meg. Az egység a forgalom irányításában, valamint az egyik jármű biztonságos helyre helyezésében segítette. A másik autó kereke defektet kapott, ezért a tűzoltók a kerékcserében is segítettek. 

19:02 | Nagyrada: Egy házilag barkácsolt elektromos csatlakozó miatt füsttel telítődött egy ingatlan padlástere Nagyradán, a Petőfi Sándor utcában. A zalakarosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a házat, kivittek egy gázpalackot a szabadba, majd a falburkolatban keletkezett izzást puttonyfecskendővel megszüntették. 

21:06 | Keszthely: Lerakódott korom izzott és égett egy sorház egyik lakásának kéményében Keszthelyen, a Lovassy Sándor utcában. A város hivatásos tűzoltói eltávolította a kormot és kátrányt a füstelvezetőből. 


További beavatkozásaink: 2024.05.02. | 2024.05.04. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap