Tűzoltói beavatkozások – 2024.04.02. (kedd)

2024. április 02. 09:29

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:52 | Nagykanizsa: Vízzel telítődött egy vízóraakna Nagykanizsán, a Miklósfai úton. A város hivatásos tűzoltói szivattyúval eltávolították a felgyülemlett mennyiséget. 

07:59 | Zalaszentgrót: Lerakódott korom égett egy családi ház kéményében Zalaszentgróton, a Kanizsa utcában. A település önkormányzati tűzoltói kitisztították a füstelvezetőt, aminek használatát, annak műszaki állapota miatt, megtiltották a tulajdonosnak. 

09:20 | Zalaegerszeg: Hosszú ideje nem adott magáról életjelet egy ember Zalaegerszegen, egy Átalszegett utcai társasházban. A város hivatásos tűzoltói az ablakon keresztül bejutottak az ingatlanba, ahol megtalálták a keresett személyt, átadtak a mentőknek, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

11:36 | Zalaegerszeg: Menet közben kigyulladt egy személyautó motortere Zalaegerszegen, a Stadion utca és a Balatoni út kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral fojtották el a lángokat, majd visszahűtötték a felhevült elemeket. Az egység áramtalanította a járművet, amelyet később autómentőre segítettek. 

14:29 | Lenti: Egészségügyi ellátásra szoruló emberhez történő bejutásban nyújtottak műszaki segítséget a város hivatásos tűzoltói a mentőknek Lentiben, a Kossuth úton. 

15:10 | Kiscsehi: Négy darab tizenöt méter magas fa dőlt az úttestre a 7542-es úton, Kiscsehi térségében. A fák egy szalagkorlátot is megrongáltak. A letenyei hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal szüntették meg a forgalmi akadályt. 


További beavatkozásaink: 2024.04.01. | 2024.04.03. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap