Tűzoltói beavatkozások – 2024.03.12. (kedd)

2024. március 12. 11:45

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

09:58 | Zalaszántó: Összeütközött két személygépkocsi a 7327-es úton, Zalaszántó térségében. A baleset következtében az egyik autó az árokba csúszott, a másik az úttesten állt meg. A keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a sofőrök utaztak. 

10:22 | Balatongyörök: Napok óta nem adott magáról életjelet egy idős ember Balatongyörökön, a Felsőcsetény utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók bejutottak az ingatlanba, amelynek felső szintjén egy magatehetetlen embert találtak, akit átadtak a mentőknek. 

13:20 | Pat: Lerakódott korom és kátrány égett egy családi ház kéményében Paton, a Petőfi utcában. A helyszínre elsőként a miháldi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik eloltották a tüzet a füstelvezetőre kötött kazánban, majd a zalakarosi hivatásos tűzoltókkal közösen kitisztították a kéményt. 

14:10 | Zalaszántó: Lesodródott az úttestről, majd árokba borult egy személygépkocsi a 7327-es úton, Zalaszántó külterületén. A keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyet az abban utazó két ember sérülés nélkül elhagyott. 

16:29 | Sávoly: Az elzáró csap hibája miatt szivárogni kezdett a gáz egy palackból Sávolyban, egy Szabadság utcai családi házban. A szőkedencsi önkéntes tűzoltók kiszellőztették az ingatlant, majd egy védősugár fedezete mellett az udvaron leürítették a propánbutángáz-palackot.  

18:58 | Ligetfalva: Akadályozta a közlekedést egy megdőlt fa a 76-os főúton, Ligetfalva térségében. A keszthelyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. 


További beavatkozásaink: 2024.03.11. | 2024.03.13. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap