Tűzoltói beavatkozások – 2024.03.02. (szombat)

2024. március 02. 17:40

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

09:55 | Bagod: Kisteherautó és két személyautó ütközött össze Bagod határában, a zalaszentgyörgyi elágazó közelében. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a forgalom irányításában segítettek. A járművek áramtalanítására nem volt szükség. 

14:56 | Várvölgy: Száz méter hosszan égett az árokparton lévő száraz aljnövényzet Várvölgyön, a Temető utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

15:33 | Várvölgy: Háromszáz méter hosszan égett az aljnövényzet egy nehezen megközelíthető hegyi út közelében Várvölgy külterületén. A keszthelyi hivatásos tűzoltók annak érdekében, hogy meg tudják közelíteni a helyszínt, motoros láncfűrésszel levágták az útba lógó faágakat, majd kiérkezve vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

16:38 | Pacsa: Otthonában lett rosszul egy ember Pacsán, az Árpád utcában. A magatehetetlen személyre a mentők és a város hivatásos tűzoltói találtak rá. Az egység leemelte az ajtót arról a helyiségről, ahol az illető eszméletlenül feküdt, így a mentők bejutottak hozzá. 


További beavatkozásaink: 2024.03.01. | 2024.03.03. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap