Tűzoltói beavatkozások – 2024.01.14. (vasárnap)

2024. január 14. 17:16

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:24 | Keszthely: Egy cső repedése miatt víz öntötte el egy családi ház konyháját és folyosóját Keszthelyen, az Apát utcában. A város hivatásos tűzoltói kiszakaszolták a meghibásodott részt, majd felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy arra csak azután helyezze vissza a víznyomást, miután szakemberrel átnézett a hálózatot. 

11:17 | Zalaegerszeg: Betonoszlopnak hajtott és kidöntötte azt egy személyautó Zalaegerszegen, az Alsóerdei úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, amelyet az abban egyedül utazó sofőr időben elhagyott. 

13:01 | Zalakaros: Megszólalt a szén-monoxid-érzékelő egy ikerház egyik lakásban Zalakaroson, a Liget utcában. A tulajdonosok nem tartózkodtak otthon, amikor a készülék felhívta a figyelmet a bajra. A város hivatásos tűzoltói kiszellőztették az ingatlant, majd visszaállították az eredeti állapotokat, és minimális mennyiségben ugyan, de kimutatták a szén-monoxid jelenlétét. 

15:34 | Sávoly: Háromszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet Sávolyon, a Rákóczi utca közelében. A szőkedencsi önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.  


További beavatkozásaink: 2024.01.13. | 2024.01.15. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap