Tűzoltói beavatkozások – 2023.12.24. (vasárnap)

2023. december 24. 18:54

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:33 | Lovászi: Rosszul lett egy idős ember Lovásziban, egy Kutfej utcai családi házban. Mire a lenti hivatásos tűzoltók a helyszínre értek, a beteg hozzátartozója ki tudta nyitni az ingatlant. Az egység a beteget mentőautóba segítette. 

08:56 | Keszthely: Nem adott magáról életjelet egy idős ember Keszthelyen, a Zrínyi Miklós utcában. A város hivatásos tűzoltói az erkélyen keresztül bejutottak a lakásba, ahol megtalálták a bajbajutottat, akit átadtak a mentőknek.  

10:55 | Zalacsány: Nem nyitott ajtót egy idős ember a hozzátartozóinak Zalacsányban, az Arany János utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók az ablakon keresztül behatoltak az ingatlanba, ahol egy eszméletlen személyt találtak, akit átadtak a mentőknek. 

17:54 | Lispeszentadorján: Nem adott magáról életjelet egy ember Lispeszentadorjánban, a Kossuth Lajos úton. A letenyei hivatásos tűzoltók technikai segítségével a mentők bejutottak az ingatlanba, ahol megkezdték a bajbajutott ellátását. 

21:10 | Bocfölde: Meghibásodott egy gázkazán szelepe, emiatt gőz áramlott ki rajta Bocföldén, egy Berek utcai családi háznál. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók légtelenítették a készüléket, újraindították, hőkamerával átvizsgálták, de további problémát már nem észleltek. 


További beavatkozásaink: 2023.12.22. | 2023.12.25. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap