Tűzoltói beavatkozások – 2023.12.21. (csütörtök)

2023. december 21. 12:47

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

11:34 | Keszthely: Tűz ütött ki egy családi házban Keszthelyen, a Cserszeg utcában. A több mint hetven négyzetméteres ház nappalijában berendezési tárgyak égtek. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az oltási munkálatok során a konyhából egy gázpalackot hoztak, amelyet nem ért hőhatás. Az áramszolgáltató leválasztotta az épületet a hálózatról. Az esettel kapcsolatos közleményünket itt olvashatja.  

17:07 | Nagykanizsa: Három autó ütközött a Hevesi és Dózsa utcák kereszteződésében. A járművekben összesen heten utaztak. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók az autókat áramtalanították. 

20:18 | Murarátka: Visszaáramlott a füst egy mobil kályhából, emiatt megszólalt a szén-monoxid-érzékelő egy családi házban Murarátkán, a Béke úton. A letenyei hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyek nagyon minimális mértékben, de kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A tűzoltók eltávolították a kályhából az égésterméket. Az egység felhívta a tulajdonos figyelmét, hogy az érintett fűtőberendezést szakemberrel történő felülvizsgáltatásig ne használja.


További beavatkozásaink: 2023.12.20. | 2023.12.22. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap