Tűzoltói beavatkozások – 2023.12.15. (péntek)

2023. december 15. 10:45

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

09:58 | Zalaegerszeg: Az ételfutár nem tudta beadni a kiszállított ételt a megrendelőknek, akik nyilvánvalóan otthonukban tartózkodtak.  A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével bejutottak a bezárt épületbe, elősegítve, hogy az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai megvizsgálják a lakóház ajtót nyitni képtelen két idős lakóját.

13:37 | Zalaegerszeg: Üzemelő kályhába akart fát rakni egy ember, ami közben tűz keletkezett Zalaegerszegen, a Felsőerdő utcában, egy lakóház melléképületében. A tüzet megpróbálta eloltani, ám nem járt sikerrel és közben kisebb égési sérüléseket is szenvedett. A helyszínre érkező zalaegerszegi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat, továbbá megakadályozták, hogy a tűz a lakóházra is átterjedjen. A sérültet a mentők megfigyelésre kórházba szállították. 

20:20 | Nagykanizsa: Lakása fürdőszobájában ért baleset egy idős embert Nagykanizsán, egy Péterfai utcai társasházban. A város hivatásos tűzoltói dugólétra segítségével bejutottak az első emeleti ingatlanba, majd kinyitották az ajtót a mentőknek, akik megkezdték a bajbajutott ellátását. 


További beavatkozásaink: 2023.12.14. | 2023.12.16.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap