Tűzoltói beavatkozások – 2023.11.06. (hétfő)

2023. november 06. 13:44

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

08:49 | Keszthely: A felázott talaj miatt több fa is veszélyessé vált Keszthelyen, a Zámor utcában. A város hivatásos tűzoltói a megdőlt fákat és ágaikat létraszer alkalmazásával, kötél és motoros láncfűrész segítségével eltávolították. A beavatkozás idejére a jelzett utcában a forgalom szünetelt.

14:12 | Hagyárosbörönd: Árokba borult egy mosóport és tisztítószereket szállító nyerges vontató a 76-os főúton, Hagyárosbörönd külterületén. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították a kamiont, amelyet annak sofőrje sérülés nélkül elhagyott. A baleset következtében az úttestre nagy mennyiségű sár került, amit az egység kéziszerszámokkal eltávolított.

16:05 | Balatongyörök: Kigyulladt egy autó műszerfala Balatongyörökön, a Mogyorós utcában. A keszthelyi hivatásos, illetve a helyi önkéntes tűzoltók vízsugárral rövid idő alatt megfékezték a tüzet, majd áramtalanították a járművet, amelyet annak sofőrje időben elhagyott. 

18:40 | Zalaegerszeg: Betegmozgatásban segítették a mentők munkáját a város hivatásos tűzoltói Zalaegerszegen, egy Kispest utcai társasházban. Az egység a beteget otthonából lehozta, majd mentőautóba segítette. 

19:24 | Zalaegerszeg: Macska szorult egy vízelvezető árokba Zalaegerszegen, a Karácsony Sándor utcában. A város hivatásos tűzoltói az árok rácsát felemelték, így az állat szabadon távozott átmeneti fogságából.  


További beavatkozásaink: 2023.11.05. | 2023.11.07. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap