Tűzoltói beavatkozások – 2023.10.10. (kedd)

2023. október 10. 13:20

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:00 | Lenti: Nem adott magáról életjelet egy idős ember Lentiben, a Sugár úton. A város hivatásos tűzoltói az ablakon keresztül bejutottak az ingatlanba, ahol egy magatehetetlen személyt találtak, akit átadtak a mentőknek.  

10:18 | Nagykanizsa: A gyalogos közlekedést veszélyeztette egy leszakadt távközlési vezeték Nagykanizsán, a Jakabhegyi utcában. A város hivatásos tűzoltói összetekerték, és biztonságos helyre rakták a vezetéket. 

12:12 | Keszthely: Összeütközött két személyautó Keszthelyen, a Rezi úton, a körforgalom felé vezető oldalon. Mindkét jármű árokba hajtott, az egyik a tetejére is borult. Utóbbiból egy embert, aki beszorult, a város hivatásos tűzoltói mentettek ki, majd átadták a mentőknek. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat.

20:49 | Nagykanizsa: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Nagykanizsán, egy Garay utcai társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek az ingatlanban, melyek kis mennyiségben ugyan, de igazolták a mérgező gáz jelenlétét. Az egység a helyszínt átadta a gázszolgáltató munkatársának. 

20:51 | Zalaegerszeg: Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 76-os főút 51-es kilométerénél, Zalaegerszeg közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, amelyben ketten utaztak. Az egység az autóból kifolyt olajat felitatta, és segítette a forgalom irányításában is.


További beavatkozásaink: 2023.10.09. | 2023.10.11. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap