Tűzoltói beavatkozások – 2023.09.22. (péntek)

2023. szeptember 22. 08:22

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

07:03 | Zalaegerszeg: Embert gázolt a vonat a Zalaegerszeg és Zalaszentiván közötti vasútvonalon, a pózvai településrész közelében. A vonaton huszonegyen utaztak, sérülést senki nem szenvedett. A város hivatásos tűzoltói átsegítették az utasokat az értük érkező mentesítő járatra. 

11:20 | Zalaegerszeg: Nem adott magáról életjelet egy idős házaspár Zalaegerszegen, a Nemzetőr utcában. A város hivatásos tűzoltói az ablakon keresztül bejutottak az ingatlanba, ahol megtalálták a bajbajutottakat, akiket átadtak a mentőknek. 

14:51 | Lenti: Földmunkálatok közben átvágott egy gázvezetéket egy munkagép Lentiben, a Dózsa György úton. A város hivatásos tűzoltói vízsugárral biztosították a helyszínt, és megelőzési céllal a környező négy ingatlanból egy embert biztonságos helyre kísértek. Miután a szolgáltató szakemberei végeztek, a kimenekített visszatérhetett otthonába.  

15:05 | Nagykanizsa: Illegálisan lerakott hulladék lángolt Nagykanizsán, a Törökvári utcához közeli vasútvonal mentén. A város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt eloltották a tüzet.  


További beavatkozásaink: 2023.09.21. | 2023.09.23. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap