Tűzoltói beavatkozások – 2023.08.11. (péntek)

2023. augusztus 11. 12:07

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

11:11 | Zalaegerszeg: Kigyulladt egy személyautó motortere és az egyik kereke Zalaegerszegen, a Takarék közben. A tulajdonos a helyszínen tartózkodókkal közösen három porral oltóval igyekezett megfékezni a lángokat a város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig. Az egység vízsugárral eloltotta a tüzet, majd áramtalanították és visszahűtötték a kocsit. A tűz keletkezésekor a sofőr az autót sértetlenül elhagyta. 

13:14 | Nagyrada: Villanyoszlopnak ütközött és kidöntötte azt egy személyautó Nagyradán, a Szellemi hegyen. Az oszlop a kocsira dőlt, de azt a sofőr időben, sértetlenül elhagyta. Miután az áramszolgáltató áramtalanította az oszlopot, a helyszínre riasztott zalakarosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. 

19:41 | Keszthely: Szikrázott, majd kigyulladt egy villanyoszlopon lévő trafó Keszthelyen, a Zámor utcában. Mire a város hivatásos tűzoltói a helyszínre értek, lánggal égés már nem volt. Az egység az áramszolgáltató kiérkezéséig a helyszínt biztosította. 

19:49 | Zalabér: Meghibásodott egy családi ház tűzhelyére kötött gázpalack, az ott élők pedig nem tudták elzárni Zalabérben, a Petőfi Sándor utcában. A zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók elzárták a palackot, lekötötték, majd eltávolították az ingatlanból.  


További beavatkozásaink: 2023.08.10. | 2023.08.12. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap