Tűzoltói beavatkozások – 2023.06.21. (szerda)

2023. június 21. 23:59

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

15:32 | Zalaegerszeg: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Zalaegerszegen, egy Platán sori társasházban. Az érzékelő a fürdőszobában működő gázkészülék közelében hívta fel a figyelmet a bajra. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek, melyek igazolták a mérgező gáz jelenlétét. Az egység a helyszínt átadta a gázszolgáltató szakemberének. 

17:32 | Nagykanizsa: Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Nagykanizsán, egy Attila utcai társasházban. Az érintett ingatlanban két gázkészülék is üzemelt. A város hivatásos tűzoltói az eredeti állapotok visszaállítása után méréseket végeztek, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A raj a helyszínt átadta a gázszolgáltató szakemberének. 

19:20 | Zalaegerszeg: Otthonában lett rosszul egy idős ember, a segítségére sietőknek pedig nem tudott ajtót nyitni Zalaegerszegen, egy Egerszeghegyi úti családi házban. A város hivatásos tűzoltói az ablakon keresztül bejutottak az ingatlanba, majd a bajbajutottat átadták a mentőknek. 

22:58 | Nagykanizsa: Akácfa dőlt a 7551-es útra, Nagykanizsa térségében. A riasztott városi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt. 


További beavatkozásaink: 2023.06.20. | 2023.06.22. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap