Tűzoltói beavatkozások – 2023.06.08. (csütörtök)

2023. június 08. 15:20

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

00:28 | Keszthely: Otthona fürdőszobájának foglyává vált egy ember, hozzátartozói pedig nem tudtak bejutni hozzá Keszthelyen, egy Vitorlás sétányon lévő társasházban. A város hivatásos tűzoltói kinyitották a fürdőszoba ajtaját, majd a bajbajutottat átadták a hozzátartozóinak. 

10:22 | Zalaszentgrót: Kapcsolószekrényben felrobbant fázisjavító kondenzátor miatt keletkezett kisebb füst egy cég telephelyén Zalaszentgróton, az Eötvös úton. Minderre tűzjelző hívta fel a figyelmet. A riasztott helyi önkormányzati tűzoltók kiszellőztették a füsttel érintett helyiséget, majd hőkamerával átvizsgálták az érintett kapcsolószekrényt, de további izzásra, füstre utaló nyomot nem találtak.  

15:17 | Magyarföld: Családi ház tetejére esett egy méretes faág Magyarföldön, a Jókai Mór utcában. A lenti hivatásos tűzoltók létraszer alkalmazásával eltávolították az ágat a háztetőről. A műszaki mentés ideje alatt a jelzett helyen a forgalom szünetelt. 

17:58 | Keszthely: Felborult egy autó a 7343-as úton, Keszthely térségében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, amiben hárman utaztak. Az egység a forgalom irányításában is segített. 

22:29 | Egervár: Több jelzőlámpát is kidöntött, majd árokba hajtott egy személygépkocsi a 74-es főúton, Egervár közelében. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, amiben ketten utaztak. 


További beavatkozásaink: 2023.06.07. | 2023.06.09. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap