Alsópáhoki siker a Zala Tűzoltó Kupa első fordulójában

2023. május 18. 13:39

A hölgyeknél és a férfiaknál is az alsópáhoki önkéntesek győzelmével zárult a Zala Tűzoltó Kupa első fordulója Lakhegyen. Az ifjúsági kategóriában a házigazdák diadalmaskodtak. A következő forduló kiírása is megjelent, így a csapatok elkezdhetik a felkészülést a viadalsorozat második megmérettetésére.

Lakhegyen a férfiak kategóriájában öt csapat nevezett, és a tavalyi bajnok Alsópáhok három másodpercet vert a második Lakhegy ÖTE csapatára, így megnyerte az első fordulót. Az „ezüstcsata” már szorosabbra sikeredett, hiszen a hazaiak csupán öt század másodperccel előzték meg a végül harmadik Becsehely ÖTE együttesét. A negyedik helyen a miháldi, míg az ötödiken a csabrendeki önkéntesek végeztek. 

A nőknél rajt-cél győzelmet aratott az alsópáhoki csapat, míg az ifjúsági kategóriában a lakhegyiek a miháldiakat utasították maguk mögé.

A szervezők időközben meghirdették a második forduló pontos menetrendjét, aminek ezúttal Alsópáhok ad otthont, június 10-én. Aznap 8 és 9 között lehet majd regisztrálni, 9:00-kor megnyitó, majd 10:30-tól a verseny is kezdetét veszi. A helyi sportcentrumban tartott viadal eredményhirdetését várhatóan délután három órakor tartják. 

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nevében a csapatoknak sok sikert kívánunk a következő megmérettetésre is, a mostani győzteseknek pedig gratulálunk!  

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap