Jótékonysági licit: Zalából is segítettek

2023. május 03. 09:21

A ZTE kosár- és labdarúgócsapata is ajánlott fel egy-egy aláírt mezt a tiszaújvárosi tűzoltó, Baka Krisztián kisfiának megsegítésére indított nagyszabású jótékonysági liciten. A felhívás során jelentős értéket képviselő sportereklyékre lehet licitálni, ezzel is esélyt adva a tragikus sorsú csöpp harcosnak régi-új élete visszanyerésére.

Baka Krisztián kollégái indították el azt a mozgalmat, aminek köszönhetően számos profi magyar sportegyesület és magánszemély ajánlott fel komoly sportereklyéket a kis Krisztián megsegítésére. Természetesen Zala vármegye sem maradhatott ki a licitből, így a kosárlabda és a labdarúgás képviselői egy-egy dedikált mezt ajánlottak fel. 

A ZTE kosárcsapatának mezére Zalavári Zoltán, míg a ZTE focicsapatának ereklyéjére Németh Bence ajánlott fel összeget. Előbbi Zalaegerszegen Szabó István tűzoltó alezredestől, a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesétől, míg utóbbi Keszthelyen, a helyi kirendeltséget vezető Laczikó Károly tűzoltó ezredestől vette át licitje eredményét. 

Mindkettejüknek nagyon szépen köszönjük az árverésen való részvételt, a kis Krisztiánnak pedig mielőbbi jobbulást kívánunk! 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap