Tűzoltói beavatkozások – 2023.04.09. (vasárnap)

2023. április 09. 23:59

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

14:04 | Zalaszentiván: Begyulladt a lerakódott korom egy családi ház kéményében Zalaszentivánon, a Kossuth Lajos utcában. A riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a kéményre kötött kazánból az éghető anyagot eltávolították, majd kiégették az égéstermék-elvezetőt. Ezt követően az egység kitisztította a kéményt. 

19:17 | Gelse: Eldugult egy kályha füstcsöve, emiatt füst áramlott vissza egy családi házba Gelsén, az Alkotmány utcában. A helyi önkéntes tűzoltók a füstcső eldugult részeit kitisztították, de a tulajdonosnak a kályha további használatát a szakemberrel történő felülvizsgálatig megtiltotta. 

20:56 | Magyarszombatfa: Lerakódott kátrány és korom izzott egy családi ház kéményében Magyarszombatfán, a Fő úton. A lenti hivatásos, valamint a bajánsenyei és az őriszentpéteri önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal kitisztították a kéményt, majd felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy a kéményseprővel történő átvizsgáltatásig ne használja. 


További beavatkozásaink: 2023.04.08. | 2023.04.10. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap