Tűzoltói beavatkozások – 2023.03.11. (szombat)

2023. március 11. 22:31

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

14:41 | Rédics: Egy harminckét négyzetméteres, cseréptetős istállóépület égett Rédicsen, a Vasút utcában. A lenti hivatásos tűzoltók két vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Az épület tetőszerkezete teljesen leégett, valamint az istálló mellett álló füstölő is megsemmisült a tűzben. Az egységek az épületből hátramaradt törmeléket kéziszerszámokkal eltávolították.

20:02 | Bak: Fának csapódott egy gépkocsi a 75-ös főút 37-es kilométerszelvényénél, Bak térségében. Az ütközés következtében a fa megrepedt, és veszélyesen megdőlt, így az esethez riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltók eltávolították. Az egység áramtalanította az autót, amiben csak a sofőr utazott, majd autómentőre segítették a balesetet szenvedett járművet.   

20:26 | Szentgyörgyvár: Egy lakóház tizenhat négyzetméteres helyiségében keletkezett tűz Szentgyörgyváron, a Petőfi Sándor utcában. A keszthelyi hivatásos és az alsópáhoki önkéntes tűzoltók egy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. A munkálatok közben kihoztak az épületből egy gázpalackot, melyet visszahűtöttek. Az esettel kapcsolatos közleményünket itt olvashatják. 


További beavatkozásaink: 2023.03.10. | 2023.03.12. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap