Tűzoltói beavatkozások – 2023.02.18. (szombat)

2023. február 18. 21:23

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

10:56 | Zalaegerszeg: Szabadtéri égetésből terjedtek át a lángok egy tujasorra Zalaegerszegen, a Szajkó utcában. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezésekor már csak egy tuja égett, amit az egység vízsugárral rövid idő alatt eloltott. 

13:20 | Bucsuta: Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy erdészeti munkagép Bucsuta külterületén. A nagykanizsai hivatásos, valamint a gelsei önkéntes tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz a közeli farakásokra és más munkagépekre nem terjedt át.

17:52 | Türje: Összehordott háztartási hulladékot és hűtőszekrényt égettek egy családi ház udvarán Türjén, az Ady Endre utcában. A zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók vízsugárral rövid idő alatt eloltották a lángokat. 

19:01 | Zalaszentgyörgy: Nagytestű kutyával történő ütközés után mozgásképtelenné vált egy személyautó Zalaszentgyörgyön, a Kossuth úton. A riasztott zalaegerszegi hivatásos tűzoltók az autóból kifolyt üzemanyagot befedték, majd kitáblázták az érintett szakaszt, felhívva a figyelmet a csúszásveszélyre.  


További beavatkozásaink: 2023.02.17. | 2023.02.19. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap